Ingatlan Invest

Zöld út a megújuló energiáknak!

Rólunk

Cégünk a JKH-Juhász Műszaki Kft. 1997. január 1-jén alakult egyéni vállalkozásból. A cég fő profilja eredetileg műszaki kereskedelem volt, amely később bővült villamos tervezéssel, kivitelezéssel.

Haladva a kor elvárásaival 2001-től foglalkozunk alternatív energiás rendszerek tervezésével, kivitelezésével, energetikai szaktanácsadással.

Cégünk elkötelezett híve a környezettudatos, tiszta, megújuló energiák hasznosításának. Mi az élet napos oldalán állunk és a magunk oldalára szeretnénk mindenkit állítani.

Az elmúlt években több napelemes-, szélgenerátoros és hybrid rendszer tervezését, kivitelezését végeztük el. Számos vidéki projektben szakmai segítséget nyújtottunk.

Tekintettel az EU-s pályázatok iránti megnövekedett igényekre, tevékenységeink közé felvettük a pályázat beadásához szükséges megvalósíthatósági tanulmány készítést.

Magyarországon az elsők között végzünk helyszíni szélpotenciál mérést projekt elindulását megelőzően. Az így kinyert adatokból a megrendelő pontos képet kap a helyi szélviszonyokról.

A nyugat-európai országokban hatalmas tempóban fejlődnek a megújuló energiák felhasználási lehetőségei. Látva ezen trendeket, mi hiszünk benne, hogy hamarosan Magyarországon is szinte minden háztetőn napenergia segíti majd az áram-, vagy melegvíz ellátást. Ahol pedig a területi adottságok alkalmasak rá, mind nagyobb számban épülnek majd szélgenerátorok, hőszivattyús, geotermikus rendszerek.

Statisztika

Ma8
Tegnap56
A héten8
A hónapban276
Összesen163351

Online felhasználók

1
Online

2022-12-05